Загиблі герої Чернігівщини: Неволін Вадим, Дяченко Сергій, Гатченко Вячеслав

ГАТЧЕНКО В’ячеслав Петрович.
Народився 16 червня 1975 року в місті Бобровиця, Ніжинського району, Чернігівської області.
Закінчив 11 класів Бобровицької загальноосвітньої школи.
По закінченню школи працював тренером ДЮСШ з легкої атлетики.
У 1993 році вступив на 1 курс факультету фізичного виховання Чернігівського педагогічного інституту, який закінчив у 1998 році.
Займався активно легкою атлетикою і був кандидатом у майстри спорту по метанню молота.
Професійно займався мисливством.
З 1998 року по 2006 рік працював завідувачем АТП в ПСП «Прометей».
З 2006 року по лютий 2022 року займався підприємницькою діяльністю .
З 2006 по 2011 рік був депутатом Бобровицької міської ради Чернігівської області 5 скликання.
Був одружений і мав двох дітей: повнолітній син та неповнолітня донька.
У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України, В’ячеслав Петрович16 березня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України і став на захист Батьківщини. Солдат військової служби, стрілець 1 відділення 1 взводу роти охорони першого відділу Ніжинського РТЦК та СП Чернігівської області оперативного командування «Північ» сухопутних військ Збройних Сил України.
Загинув 15 червня 2022 року на Сумщині під час виконання завдання військової служби. Похований 17 червня 2022 року в місті Бобровиця.  Нагороджений "орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Дяченко Сергій народився 28 липня 1975 року. Мав три вищі освіти та працював приватним підприємцем. До оборонців Сіверщини він також долучився у березні, аби на посаді командира взводу пліч-о-пліч з побратимами давати гідну відсіч загарбнику.

НЕВОЛІН Вадим Юрійович.
Народився 30 березня 1965 року у місті Марганець, Дніпропетровської області.
У 1975 році з родиною переїхав до міста Бобровиця, Чернігівської області.
У 1982 році закінчив Бобровицьку середню загальноосвітню школу.
У 1982 році був нагороджений медаллю «Міткий стрілок».
З шкільних років - з 1978 року по 1983 рік займався боксом у ДСС «Спартак» м.Бровари. Брав участь у турнірі пам’яті Героя України, льотчика-космонавта Павла Поповича, де виконав норматив, завдяки якому став кандидатом в майстри спорту з боксу.
У 1983 році закінчив з відзнакою повний курс технічного училища за професією обробки алмазів. Працював огранщиком алмазів четвертого розряду на Київському заводі «Кристал».
У жовтні 1983 року був призваний на військову службу до прикордонних військ. З січня 1989 року по вересень 1992 прийнятий на службу в органи МВС України.
У 1991 році закінчив з відзнакою Львівську спеціальну середню школу міліції та начскладу МВС СРСР, за спеціальністю правоохоронна діяльність та здобув кваліфікацію юриста.
У 2006 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
З 2004 року почав працювати у сфері юстиції, де просувався по службі.
У 2012 році був призначений на посаду начальника відділу ДВС Ніжинського міського управління юстиції Чернігівської області.
За 20 років роботи в органах юстиції за сумлінне ставлення до службових обов’язків, за вагомі досягнення у професійній діяльності, особисті заслуги у зміцненні законності і правопорядку, самовіддану працю неодноразово був нагороджений грамотами, дипломами, подяками Головного управління юстиції Чернігівської області, Чернігівської обласної державної адміністрації, Ніжинської районної ради.
Був одружений та мав трьох доньок.
Добровільно вступив до Збройних Сил України 16 березня 2022 року. Старший солдат, стрілець-санітар першого відділення першого взводу роти охорони першого відділу Ніжинського РТЦК та СП Чернігівської області оперативного командування «Північ» сухопутних військ Збройних Сил України.
Загинув 15 червня 2022 року на Сумщині у зв’язку з виконанням обов’язків військової служби.
Похований 17 червня 2022 року в місті Бобровиця.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації