Завітайте в "Інтелект"!

 У Чернігові урочисто відкрили оновлений клуб за місцем 

проживання «Інтелект».

Організацією змістовного дозвілля за інтересами у цьому клубі опікується педагог-організатор Ірина Морська. Цей напрямок роботи передбачає проведення різноманітних розважальних, виховних, спортивних, національно – патріотичних заходів, квестів, ігротек, творчих майстерень тощо. У свою чергу, вона від імені педагогів, вихованців клубу та їх батьків подякувала за відремонтоване приміщення.

- Зараз дітям дуже приємно, комфортно приходити в такий оновлений клуб і займатися улюбленою справою та взагалі проводити тут своє дозвілля, - Ірина Морська.

На базі клубу діє гурток «Школа шиття» (керівник Наталія Болотіна). Це теж проєкт-переможець Бюджету участі-2018. Заняття проходять в майстерні, облаштованій сучасним швейним обладнанням. Діти та молодь тут отримують знання та навички, які у майбутньому можуть сприяти їх професійному самовизначенню або ж бути корисними у повсякденному

житті. З лютого 2021 року на базі клубу відкрили ще один гурток - «Англійська мова». Вихованці зможуть в доступній цікавій формі поглиблювати свої шкільні знання англійської мови та вдосконалювати розмовні навики. Наразі проводиться набір у групи.

Клуб «Інтелект» входить до структури комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Основною метою його діяльності є організація змістовного дозвілля дітей та молоді за місцем проживання. Всі заняття у клубі проводяться безкоштовно.












Коментарі

Популярні публікації