УВАГА! Нова краєзнавча книга!

 "Дві окупації" Віктора Моренця. Ця книга містить унікальне дослідження

періоду двох окупацій українських земель в епоху другої світової війни. Ці документи, більшість з яких знаходилися під грифом “цілком таємно” ви не знайдете у жодній іншій книзі.

На прикладі Чернігівщини ми можемо докладно дізнатись про агентурно-оперативну роботу, характеристики агентів спецслужб, різні звіти МВС і МГБ, партизанський рух, ставлення населення до заходів совєтської влади, про діяльність української поліції і козацьких підрозділів,

дезертирство із радянської армії та шкіл ФЗО, про висадки німецьких парашутистів на Чернігівщині і їхні розшуки, про нальоти німецької авіації, про правопорушення совєтських військовослужбовців і партизанів та багато інших цікавих сторінок нашої історії.

Жодна з подій не є вигаданою, адже книга містить документальні свідчення і непубліковані раніше факти. Книга стала результатом 5 років наполегливої праці автора в архівах і є унікальним інструментом руйнування совєтських міфів, у яких ми живемо досі. Автор-упорядник: відомий дослідник Віктор Моренець. 


Коментарі

Популярні публікації