Загиблі герої Чернігівщини: Віктор Буц

Чернігівщмна знов і знов прощається зі своїми відважними захисниками.

7 червня провели в останню дорогу захисника України старшого лейтенанта Буца Віктора Миколайовича, який поліг у бою, мужньо захищаючи Україну від загарбника.

Народився Віктор Буц 2 червня 1977 року у Бобровиці. Закінчив Харківський інститут танкових військ.

19 березня 2014 призваний у військову частину А1815 смт. Гончарівське Чернігівської обл. Закінчив службу 20 березня 2015. Повторно призваний 24 лютого 2022 у військову частину А1815 смт. Гончарівське Чернігівської області. З початком широкомасштабного ворожого вторгнення Віктор разом із побратимами давав гідну відсіч російським військам у боротьбі за свободу Сіверщини та Незалежність України.

Командир танкового взводу танкової роти танкового батальйону загинув 14 травня під час виконання бойового завдання у м. Гуляйполе Запоріжської області. 

Проводжати Віктора Буца в останню дорогу прийшло дуже багато жителів громади, приїхали побратими з танкового батальйону на чолі з командиром, військові територіального центру комплектування, керівництво міської ради, представники установ, організацій міста взяли квіти, стали навколішки й створили коридор шани захиснику України.
Боляче, що так рано обірвалася його життя. Осиротіли його мати Парасковія Миколаївна, дружина Наталія, доньки Каріна та Юля.
Нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Коментарі

Популярні публікації