Чернігів - місто-герой

 


Вранці 24 лютого росія розпочала війну проти нашої держави. Це нічим не виправдане брехливе й цинічне вторгнення.

"Русский" так званий брат прийшов в нашу хату. Чернігів давнє своїми героїчними традиціями місто. Місто віками намолене.  місто європейське. Але путін вирішив, що можна приходити у "гості" і вбивати хазяїв дому, руйнувати їхню хату. Чернігівці, як  один встали на захист свого міста

Робиться все можливе для оборони області та безпосередньо Чернігова.
Ми маємо стати плечем до плеча і дати гідну відсіч ворогу!
Чернігів був, Чернігів є і назавжди Чернігів залишається українським містом в якому живуть вільні люди, які знають ціну своєї свободи. На жаль, багато наших загинули в ході цинічного, нещадного нищення нашого міста. Навіть німці так його не руйнували, як ці нелюди. Борімося, тримаймося,  нехай Бог береже наших військових і всіх захисників, які зараз спасають всю Україну.
Чернігівці, ви герої - всі. Те, що ви робите, це подвиг. Ви захищаєте свою землю від орків, які не вміють жити інакше як вбивати, гвалтувати, грабувати, воювати. Воювати підло, з мирним населенням, з дітьми, які гинуть, з жінками. Але наш народ - народ волелюбний, сміливий і відважний. Не дамо цій погані жодного шансу. Допомагайте один одному, допомагайте нашій армії, волонтерам, всім, хто не спить і виборює нашу свободу. Бережи нас Бог! Слава Україні! Героям слава! 





Коментарі

Популярні публікації