28 травня - Всеукраїнський День краєзнавства


Чернігівська обласна бібліотека для дітей надає велике значення краєзначому вихованню дітей, адже виховання патріотизму, любові до своєї Батьківщини, починається саме з любові до рідного краю. В нашій роботі є багато різноманітних напрямів краєзнавчої діяльності. Діти особливі чутліві особистості, які дуже гарно сприймають інформацію саме краєзнавчого характеру, адже це їм близько, це зрозуміло. Вони живуть у своєму прекрасному місті, гуляють по вулицях, названих іменами наших земляків. відвідують місцеві музеї, таким чином дізнаються історію свого рідного краю. Тому наша бібліотека активно спрямовує свою діяльність саме в краєзнавче русло.
На сайті Чернігівської обласної бібліотеки для дітей є вся інформація із найрізноманітніших галузей, як то - історія, література, культура, природа Чернігівщини. Її можна знайти у розділі "Краєзнавчі дайджести" і у блогах "Мій край - частика України" і "Чернігів еко-library". Тут маємо  інформацію про історичні пам'ятки, літературу краю, краєзнавчі виставки, які оформлює бібліотека, віртуальні подорожі Чернігівщиною, віртуальні виставки, збірку буктрелейлерів за творами наших земляків і ще багато багато цікавого про наш край.
Запрошуємо всіх, хто любить Чернігівщину, історію, культуру, Україну до нашого сайту, а по завершенні карантину - до Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, де на вас чекають неймовірні зустрічі з місцевими науковцями, письменниками, розважальні краєзнавчі квести, вікторини і ще багато багато цікавого.
http://ostrovskogo.com.ua/load/kraeznavchi_daidjesty/1
https://kraychernigiv.blogspot.com/
https://larisasever1967.blogspot.com/
https://ru.calameo.com/account/book



Коментарі

Популярні публікації