Гордість міста-2020. У Чернігові визначені переможці конкурсів та учнівських олімпіад

У Чернігові визначили переможців Всеукраїнського етапу мовно-літературного конкурсу ім.Т.Г.Шевченка і переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад (диплом І ступеня), ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (диплом І ступеня).
"Традиційно наприкінці навчального року в Чернігівській міській раді відзначаємо учнів, що досягли значних успіхів у навчанні, їхніх вчителів та батьків. Під час зустрічі талановитих дітей вітає міський голова і вручає їм стипендії та пам'ятні подарунки.
На жаль, цього року через епідемію Covid-19 урочистості скасовані. Загальнонаціональний карантин вніс суттєві корективи і в проведення всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України.
Хоча чернігівські школярі впевнено претендували на призові місця, з огляду на карантин ці інтелектуальні змагання не дійшли до фіналу і обмежилися обласним етапом.
Сподіваюся, заслужена винагорода - стипендія Чернігівської міської ради стане для дітей дієвою підтримкою та спонукатиме до нових успіхів і перемог", - прокоментував начальник управління освіти міської  ради Василь Білогура.
Тож вітаємо найуспішніших учнів Чернігова та вчителів, які повірили в їх талант та допомогли досягти таких перемог!
Читай новину повністю: https://chernigiv-rada.gov.ua/news/id-43141/

Коментарі

Популярні публікації