Загиблі герої Чернігівщини: Фесенко Сергій. Гайдук Микола. Дятченко Андрій

Молодший сержант Сергій Фесенко народився 24 січня 1982 року. Після закінчення Бахмацької школи навчався в Конотопському професійно-технічному училищі, де опанував спеціальність "Електрогазозварник". Пройшов строкову військову службу.

Працював у Депо в Бахмачі. Останнє місце роботи – електрогазозварник на підприємстві в Києві.

Після повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗС України. Під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку отримав поранення, був евакуйований до медичного закладу Києва. Помер 28 вересня 2024 року. Попрощалися та поховали Сергія 4 жовтня 2024 року в Бахмачі.

Солдат Микола Гайдук народився 11 вересня 1988 року. Проживав в селі Олишівка Чернігівського району.

Під час повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗС України. Останнім часом виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку, де загинув 27 липня 2023 року. Попрощалися з Миколою у Чернігові, поховали 4 жовтня 2024 року в селі Олишівка.

Солдат Андрій Дятченко народився 1 січня 1980 року в місті Чернігів у сім'ї моряка. Захоплювався азійськими історією, культурою та єдиноборствами. Протягом життя займався різьбленням по дереву.

У 2022 році долучився до лав оборонців України. Останнім часом боронив східний напрямок.

Загинув 16 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою.

Попрощалися та поховали військового у Чернігові.

Коментарі