Загиблі герої Чернігівщини: Левченко Володимир. Найко Олександр. Філіппов Ігор

Старший солдат Володимир Левченко народився 8 лютого 1978 року в місті Прилуки. Закінчив загальноосвітню школу №7. Далі вступив до профтехучилища та здобував освіту за спеціальністю "електрогазозварювальник". Пройшов строкову військову службу. Працював водієм на фурах різних підприємств міста та України. Здобув заочно другу освіту електрика.

В умовах повномасштабної війни став на захист України. Загинув З жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися з бійцем та поховали його у Прилуках.

Молодший сержант Олександр Найко народився 20 березня 1970 року в місті Прилуки. Навчався у загальноосвітній школі №7. Після навчання проходив строкову військову службу. Працював у ТОВ "Будмаш", на Прилуцькій тютюновій фабриці, а також певний час працював за кордоном, також працював таксистом.

В умовах повномасштабної війни став до лав ЗСУ. Загинув 29 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з бійцем та поховали його у селі Замістя.

Старший солдат Ігор Філіппов народився 10 червня 1969 року в Києві. Тут здобував освіту у середній загальноосвітній школі. Далі вступив до професійно-технічного училища та опанував спеціальність "кравця-закрійника". Після закінчення ПТУ вступив до Київського технікуму технологій і дизайну, а пізніше — до Київського національного університету технологій та дизайну. Працював на підприємствах легкої промисловості. Близько 10 років працював в Київському центрі психологічної реабілітації дітей. Водночас закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом. Пізніше повернувся до швацької справи та працював на різних приватних підприємствах.

З перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Загинув 22 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися з воїном та поховали його у селі Марківці Бобровицької громади.

Коментарі