Загиблі герої Чернігівщини: Грибок Станіслав. Овчінко Тимофій. Кобзар Вадим

Головний сержант Станіслав Грибок народився та проживав у Носівці. Тут закінчив школу. Фахову освіту здобував у Ніжинському агротехнічному училищі. Після проходження строкової служби працював на Носівському цукровому заводі. Певний час спробував себе в підприємництві, ремонтуючи  авто. До мобілізації працював у столиці.

У липні 2024 року був мобілізований, пройшов навчання та був призначений на посаду старшого стрільця аеромобільного відділення.

21 вересня, виконуючи свій військовий обов’язок, воїн трагічно загинув.

Молодший сержант Тимофій Овчінко народився 28 лютого 1977 року в Бобровиці. Навчався в середній загальноосвітній школі в селі Марківці, а також у Бобровицькій середній школі №1. Потім навчався в Академії внутрішніх справ, після чого працював у Бобровицькому РВ УМВС в Чернігівської області.

З часом почав працювати на різних посадах в народному господарстві, на будівництві, волонтерив.

У 2022 році, в умовах повномасштабного російського вторгнення, став на захист України. Останнім часом боронив східний напрямок.

Загинув 17 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися та поховали військового у Бобровиці.

Молодший сержант Вадим Кобзар народився 15 квітня 1995 року в місті Біляївка Одеської області. Закінчив місцеву школу №1, далі навчався в Одеському професійному ліцеї морського транспорту. З часом переїхав до Чернігова, працював продавцем-менеджером.

У липні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України. Боронив Харківщину, Луганщину та Донеччину.

Загинув 29 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. У 2023 році тіло воїна кремували, а 25 вересня 2024 року поховали на кладовищі Чернігова.

Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Коментарі