Загиблі герої Чернігівщини: Ларін Сергій. Лановой Євген. Широков Леонід

Сержант Сергій Ларін народився 11 вересня 1967 року в місті Чернігів в родині військового. Закінчив місцеву середню школу № 11.

Проходив строкову військову службу на території колишньої НДР. Після повернення до цивільного життя працював в органах внутрішніх справ у Чернігові. Працюючи в міліції навчався та здобув ступінь бакалавра. Пройшов шлях від міліціонера патрульної постової служби, дільничного інспектора до начальника відділу дільничних інспекторів.

На пенсію звільнився за вислугою років з посади оперативного чергового Чернігівського міського відділу, маючи спеціальне звання "майор міліції".

В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України.

Загинув 23 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Попрощалися та поховали військового в Чернігові.

Головний сержант Євген Лановой народився 20 травня 1982 року в селі Марківці Чернігівської області. Здобув освіту у середній загальноосвітній школі.

Проходив строкову військову службу. Далі працював на різних посадах в народному господарстві, але з часом уклав контракт та повернувся до військової служби. Після повернення до цивільного життя працював в КП "Київський метрополітен" на посаді інспектора загону оперативного контролю служби воєнізованої охорони.

З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Останнім часом боронив східний напрямок.

Загинув 26 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Поховали військового у рідному селі.

Рядовий Леонід Широков народився 14 червня 1975 року в селі Веприк Чернігівської області. Навчався в середній школі, працював в Києві.

В умовах повномасштабної війни служив у складі десантно-штурмових військ. Під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку отримав тяжке поранення, внаслідок чого загинув 15 вересня 2024 року.

Попрощалися та поховали військового у рідному селі.

Коментарі