Загиблі герої Чернігівщини: Кусочек Ігор. Сухомлин Андрій. Авраменко Дмитро

Солдат Ігор Кусочек народився 12 червня 2004 року в Бобровиці. Освіту здобував у місцевій середній загальноосвітній школі №2 та у Державному професійно-технічному навчальному закладі "Броварський професійний ліцей". В ліцеї опанував професію "монтажника санітарно-технічних систем і устаткування, електрозварника ручного зварювання".

Після повномасштабного вторгнення, хоча й мав певні обмеження по здоров’ю, але вирішив стати на захист Батьківщини. Загинув на Донеччині 29 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання у складі Нацгвардії. Попрощалися з воїном та поховали його у селі Травкине Ніжинського району.

Сухомлин Андрій Іванович народився 30 вересня 1978 року в Чернігові.  У 1995 році закінчив Чернігівський ліцей № 15, а у 2000 році - Київський національний університет будівництва і архітектури за спеціальністю "Цивільне і промислове будівництво". Працював у Києві в СМУ-5, в Управлінні Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області. У 2014 році долучився до Збройних Сил України. Учасник АТО. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Капітан 119-ї окремої бригади територіальної оборони. Загинув 14 серпня 2023 року. Похований 17 серпня 2023 року в Чернігові.

Дмитро Авраменко народився 4 лютого 1985 року в Ніжині. Тут ріс і мешкав. Навчався у місцевій середній загальноосвітній школі №12. Після закінчення школи у 2001 році став студентом Ніжинського агротехнічного інституту Національного аграрного університету. У 2005 році отримав диплом молодшого спеціаліста.

Дмитро працював на різних промислових підприємствах у Ніжині та Києві.

Друзі відзначали його чуйність, щирість та доброзичливість.

Колеги поважали за старанність, професійні навички та готовність завжди прийти на допомогу.

Був люблячим сином і братом, турботливим батьком для своєї 1,5-річної доньки.

До лав ЗСУ долучився у липні 2024 року і відтоді боронив рідну землю на найгарячіших ділянках фронту. Поховали Героя у рідному місті на Алеї Слави. Вічна пам’ять…". Загинув 30 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання.


Коментарі