Нова краєзнавча книга: Олексій Брик "Переселенка"

Повість «Переселенка» присвячена світлій пам'яті тих, хто загинув під час Іловайської трагедії 2014 року та у війні з російськими окупантами у 2022–2023 роках. За цю книгу автор отримав лист-подяку від Президента України Володимира Зеленського.

У повісті «Переселенка» відомий український письменник Олексій Брик відобразив героїчну боротьбу українського народу з російськими загарбниками в Україні. Під час обстрілів та бомбардувань окупанти зруйнували дуже багато міст і сіл, культурних закладів, лікарень, шкіл, дитсадків, установ, музеїв, житлових будинків… Загинули люди, серед яких і діти. Війна триває. Але ми незламно віримо в Україну, ЗСУ, Перемогу та Мир.

Олексій Брик – співавтор 21 книги, публіцист і редактор. Член Національної спілки письменників України. Відзначений державними нагородами. Лауреат літературних премій «Смарагдова ліра», імені Михайла Коцюбинського та Леоніда Глібова, чотирнадцятиразовий лауреат Чернігівського обласного конкурсу «Книга року», нагороджений двома медалями Національної спілки письменників України.

Коментарі

Популярні публікації