Загиблі герої Чернігівщини: Чурилов Артем. Харченко Дмитро

Сновщина втратила ще одного Героя у збройній агресії з російською федерацією. 29 жовтня 2022 року в бою за Україну загинув старший солдат Чурилова Артем Анатолійович.

Народився Артем 28 лютого 1992 року у м.Тернівка Дніпропетровської області. Згодом сім`я переїхала у Старі Боровичі, де проживає і нині. У 2009 році він закінчив Хотуницьку ЗОШ I-III ст. і у 2010 році був призваний на строкову службу.

Згодом, у 2018 році пішов на військову службу за контрактом боронити незалежність нашої держави на сході країни. У 2019 році отримав статус учасника бойових дій. Артем служив у військовій частині А-0281, коли розпочалася масштабна збройна агресія росії. Виявивши стійкість і мужність, захищаючи українську землю від російських окупантів,  старший солдат Чурилов Артем героїчно загинув 29 жовтня 2022 року у населеному пункті Невське Луганської області. Він жив і виховувався у багатодітній родині, у якій семеро дітей. Артема поховали на центральному кладовищі у Сновську на Алеї Героїв.

Дмитро Харченко народився 21 лютого 2000 року. Проживав у селі Марківці, у 2015 році закінчив Марковецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів. У 2019 році Дмитро закінчив відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової", здобувши освітньо-кваліфікаційний рівень "молодший спеціаліст" за спеціальністю "Організація виробництва".

До призову на строкову військову службу працював у службі руху КП "Київський метрополітен" черговим по станції. У 2021 році потрапив на службу до одного з підрозділів Держприкордонслужби, там обіймав посаду інспектора прикордонної служби другої категорії. У квітні цього року підписав контракт та служив у 27-му прикордонному загоні.

Загинув боєць 31 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Володимирівка на Донеччині. Вдома на нього чекали мама та старший брат.

Поховали Дмитра на місцевому кладовищі села Марківці.

Коментарі

Популярні публікації