Загиблі герої Чернігівщини: Терех Олексій. Кулініч Дмитро. Доля Олексій

Олексій Терех народився 2 травня 1979 року у селі Мирне. До повномасштабного вторгнення з військовою службою справи не мав, але після подій 24 лютого долучився до лав оборонців України. Він також потрапив до 25-ї окремої повітряно-десантної бригади на посаду гранатометника парашутно-десантної роти.

Загинув боєць 25 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нове на Донеччині. Олексій отримав поранення, які виявилися несумісними з життям.

Поховали Олексія Тереха на малій батьківщині. Нагороджений медаллю "Захиснику Вітчизни" (посмертно)

Дмитро Кулініч служив у військовій частині А7105. Народився 3 травня 1984 року. У 2001 році закінчив Чернігівську школу №31, вчився у Чернігівському політехнічному інституті. Працював спеціалістом з монтажу опалювальних систем, також був підприємцем. Обіймав посаду гранатометника одного зі стрілецьких відділень.

29 вересня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Одрадівка на Донеччині Грищенко Олександр та Кулініч Дмитро загинули.

Попрощалися з чоловіками у Катерининській церкві та поховали на кладовищі "Яцево". Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Олексій Олексійович Доля народився 29 березня 1982 року в селі Плиски. 20 грудня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Проходив військову службу у військовій частині А2167. Загинув за трагічних обставин 16 квітня 2024 року. Поховали Олексія 19 квітня 2024 року в рідному селі.

Вічна пам’ять і вічна слава Герою, який мужньо боровся за кожного з нас і який пішов у засвіти, аби стати Ангелом-охоронцем навічно…

Коментарі

Популярні публікації