Загиблі герої Чернігівщини: Тищенко Олександр. Михайлов Василь. Реутський Олександр. Радченко Юрій

3 травня 2024 року Семенівська громада провела в останню путь захисника України, військовослужбовця з Семенівки - Олександра Тищенка.


Олександр Михайлович народився 29 вересня 1976 року. Пішов служити у 2022 році, захищав Україну під Авдіївкою, а після отриманих поранень проходив службу роті охорони. Помер 1 травня

"Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю земляка! Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!" - повідомляють у пабліку "Рідна Семенівка".

Віддати шану мужньому українському Воїну прийшли рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки.

Попрощалися та поховали Героя у Семенівці на місцевому кладовищі.

Михайлов Василь Савич народився 5 травня 1974 року в Чернігові. У 1985 році закінчив Чернігівську загальноосвітню школу № 5, а у 1992 році - Чернігівське професійно-технічне училище № 6 за спеціальністю "тесляр". У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Старший сержант 21-го окремого стрілецького батальйону. 

Загинув 23 березня 2022 року при обороні Чернігова біля села Новоселівка Киселівської громади Чернігівського району. Похований 8 квітня 2022 року в Чернігові. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).












Коментарі

Популярні публікації