Загиблі герої Чернігівщини: Телицький Олександр. Музика Олександр. Чуб Анатолій

Солдат Олександр Телицький народився 3 грудня 1981 року в селі Мрин, де постійно проживав зі своїми батьками та братом.

Після закінчення місцевої школи, навчався в Мринському ПТУ-33. До повномасштабного вторгнення працював на заводі залізо-бетонних конструкцій в Києві.

24 квітня 2023 року мобілізований до лав ЗСУ. Після проходження навчання в Гончарівському, виконував завдання із захисту Батьківщини в бойових підрозділах ЗСУ.

"Завжди був вірним  військовій присязі, до останнього  подиху захищав цілісність та суверенітет  України. На превеликий жаль, 28 квітня в одному з боїв за рідну землю, поблизу населеного пункту  Невське,  Луганської області,  виявивши  стійкість  і мужність, загинув під час  виконання бойового завдання", - йдеться у повідомленні Носівської міської ради.

Старший сержант Олександр МУЗИКА народився 22 лютого 1979 року в Ніжині. Навчався в чернігівській школі №29, а згодом у школі №1.

Проходив строкову військову службу.  Потім працював на посаді слюсара механоскладних робіт в механоскладальному цеху в АТ "Чернігівавтодеталь". До повномасштабної війни  працював в сфері ремонтно-будівельних послуг.

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України став на захист Батьківщини на посаді заступника командира бойової машини – навідника оператор механізованого відділення. 

Загинув 25 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Провели бійця в останню путь у Чернігові , поховали на кладовищі Яцево.

Менська громада  27 квітня 2024 року втратила захисника та вірного сина України Чуба Анатолія Павловича. Анатолій народився 15 вересня 1972 року.

Про це повідомляє Менська громада. Воїна поховали з усіма почестями.

Коментарі

Популярні публікації