Загиблі герої Чернігівщини: Верпека Наталія. Данильченко Руслан. Супрун Сергій

Старший матрос Наталія Верпека народилася 7 жовтня 1997 року в селищі Десна. Здобула повну вищу педагогічну освіту.

У 2021 році уклала контракт та долучилась до ЗСУ. Повномасштабну війну зустріла під час проходження фахового навчання у Полтаві. До травня 2022 року була позаштатним психологом, далі обіймала позаштатну посаду помічника начальника служби зв’язку та інформаційних систем.

Брала участь у звільненні Херсону, бойових діях на Донеччині та на території Дніпра. Нагороджена відзнакою Головнокомандувача ЗСУ — почесний нагрудний знак "Сталевий хрест".

Загинула 27 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Миколаївщині. Попрощалися та поховали на малій Батьківщині.

Старший солдат Руслан Данильченко народився 16 липня 1987 року в селі Княжичі.

Після початку повномасштабної війни став до лав Захисників України. Боронив Батьківщину на посаді стрільця механізованого взводу.

Загинув 4 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали бійця у Ніжині.

Солдат Сергій Супрун народився 7 квітня 1992 року в селищі Коломійцівка Чернігівської області. Працював в агрофірмах "Нива", "Агропрогрес", а згодом — в охоронній галузі у Броварах.

З початком повномасштабного вторгнення РФ на територію України долучився до лав Збройних Сил України. Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника стрілецької роти.

Загинув 20 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у рідному селищі.

Коментарі