Загиблі герої Чернігівщини: Бабенко Пилип. Хобел Олександр. Забаровський Євгеній

Пилип Бабенко народився 22 грудня 1998 року в селі Новоселівка Чернігівської області. В умовах повномасштабної війни боронив Україну на посаді розвідника окремої механізованої бригади.

Загинув 26 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з воїном у Чернігові, поховали на Яцево.

Олександр Хобел народився 29 червня 1988 року в селі Озереди на Корюківщині. Навчався в Брецькій школі. Після закінчення Сосницького аграрного ліцею опанував спеціальності офіціант, бармен, буфетник. Проходив строкову військову службу. Потім працював у Києві в охоронній фірмі.

На захист України став ще у 2014, брав участь в АТО на Луганщині. Після повернення працював оператором котельні. У перший день повномасштабної війни вкотре став на захист Батьківщини на посаді гранатометника стрілецького відділення. Загинув 8 червня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у селі Бреч на Корюківщині.

Євгеній Забаровський народився 12 квітня 2000 року в селі Піски на Корюківщині. Навчався в Олександрівській загальноосвітній школі, продовжив навчання в Куликівському аграрному ліцеї, де опанував професію водія-слюсаря транспортних засобів. У 2020 році уклав контракт та розпочав службу у лавах ЗС України, брав участь у боях на Донецькому напрямку.

З початком повномасштабного вторгнення боронив Україну на посаді водія-електрика відділення зв’язку. У жовтні 2023 року під час боїв на Донеччині отримав поранення, але повернувся у стрій. Загинув 8 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали на кладовищі села Олександрівка.

Коментарі