Скорботні жнива війни: Пузиренко Юхим. Чубатюк Артем. Пушенко Геннадій

08 червня 2024 року у Бахмачі попрощалися із загиблим 56-річним захисником України Юхимом Пузиренком.

Юхим Пузиренко народився та зростав у Бахмачі. У 1990 році закінчив Саратовське вище військове командно-інженерне училище ракетних військ.

У 2014 році служив начальником мобілізаційного відділення Бахмацького військкомату. Потім працював на різних роботах.

З 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Був майором 5-ої окремої танкової бригади. Служив на Запорізькому напрямку.

07 червня, під час відпустки у рідному місті, життя військового обірвалося. Поховали воїна на кладовищі в Бахмачі.

5 червня 2024 року раптово помер захисник Артем Чубатюк родом з села Данівка на Чернігівщині.

Артем Чубатюк народився у Києві. Свої літні канікули весь час проводив у рідному селі Данівка. У 2012 році вступив до Національної академії внутрішніх справ.

У 2014 році пішов добровольцем у зону проведення АТО. Згодом пішов служити до Ірпінського воєнізованого підрозділу спецпризначення “Барс”. У 2022 році під час повномасштабного вторгнення брав активну участь у захисті міст Ірпінь, Буча, Гостомель, на Донецькому (зокрема, і під Бахмутом), Херсонському та Луганському напрямках.

У травні 2024 року року прийшов на ротацію. 5 червня серце воїна раптово зупинилося. У померлого залишилися батьки, бабуся та дружина. Попрощалися із захисником 8 червня, в рідному селі.

На Чернігівщині знову трагічна звістка. 6 червня 2024 року, перебуваючи у відпустці, помер 44-річний воїн із Бахмача – Геннадій Пушенко.

Геннадій Пушенко закінчив Бахмацьку школу №4, закінчив чернігівський виш, здобувши кваліфікацію «вчитель фізичного виховання».

Із 2023-го був призваний до лав ЗСУ. Служив старшим стрільцем-оператором військової частини 4007. 6 червня Геннадій Пушенко помер у реанімаційному відділенні Бахмацької лікарні. Поховали захисника у рідному місті.



Коментарі