Загиблі герої Чернігівщини: Титкач Валентин. Яценко Сергій. Зарівчанський Олег

Валентин Титкач народився 22 березня 1999 року в селі Спаське на Чернігівщині. Навчався у Спаській середній школі та у вищому професійному училищі №15 у Чернігові, опанував спеціальність слюсаря-ремонтника 3 розряду. Проходив строкову військову службу.

З початком повномасштабної війни боронив Батьківщину на посаді навідника відділення спеціального призначення. Загинув 5 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна за результатами ДНК-експертизи. Попрощалися та поховали у рідному селі.

Сергій Яценко народився 29 липня 1972 року. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну вступив до лав ЗСУ. Воював на посаді стрільця стрілецького відділення.

Загинув 1 червня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Харківщині. Попрощалися та поховали воїна у Козельці на Чернігівщині.

Зарічанський Олег Борисович народився 5 травня 1973 року в селі Любечанинів Козелецького району. Закінчив Остерську загальноосвітню школу. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Старший солдат 21-го окремого стрілецького батальйону. Загинув 9 березня 2022 року при обороні Чернігова біля села Новоселівка Киселівської громади Чернігівського району. Похований в селі Любечанинів Остерської громади Чернігівського району. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Коментарі