Загиблі герої Чернігівщини: Ярових Костянтин. Єгоров Олександр. Пуховий Олександр

Солдат Костянтин Ярових народився 11 лютого 1975 року у Києві, але все своє життя прожив у Чернігові. Навчався у школі №1, в якій після закінчення працював педагогом-організатором. Згодом опанував спеціальність "Менеджер виробничої сфери" у Чернігівському інституті економіки та управління.

Після закінчення інституту працював на міському підприємстві "Чексіл", де вже у 25 років став начальником цеху. Після цього проходив трудову діяльність на інших підприємствах міста: "Хімтекстильмаш", "Вена", "Строй Дом".

3 2006 займався підприємницькою діяльність, очолював фірму "Будівель". Займався декорацією фасадів, розробкою та облаштуванням ландшафту.

На початку повномасштабної війни у 2022 році Костянтин, як волонтер, допомагав літнім людям.

Через місяць після початку повномасштабної війни відправив родину з міста, а сам долучився до лав Збройних Сил України. Отримав поранення під Бахмутом, потім служив на Харківщині.

Загинув 11 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Майор Олександр Єгоров народився 22 лютого 1968 року. Проживав у місті Баришівка Київської області, де і закінчив  школу.

З 1985 по 1989 роки навчався у Вищому командно-військовому училищі. З 2011 року проживав з сім’єю в селищі Лосинівка Ніжинського району.

З початку повномасштабної війни став на захист України. У 2023 році йому присвоїли звання майора Збройних сил України.

17 червня 2024 року загинув при виконанні бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Попрощалися та поховали військового 21 червня 2024 року в селищі Лосинівка Ніжинського району.

Старший солдат Олександр ПУХОВИЙ народився 12 грудня 1974 року в Чернігові. Навчався в середній школі №12. Закінчив 9 класів та вступив до чернігівського середнього професійно-технічного училища №10 міста. Опанував професію столяра та теслі. Працював на заводі карданних валів налагоджувальником автоматичних ліній 6 розряду.

Із першого дня повномасштабного російського вторгнення став на захист України. Боронив Батьківщину на посаді стрільця-помічника гранатометника стрілецької роти.

Загинув 30 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися із бійцем у Чернігові, поховали на кладовищі «Яцево».

Коментарі