Обірвані мрії: День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

4 червня Україна схиляє голову в скорботі, вшановуючи пам'ять дітей, чиї юні життя обірвала жорстока російська агресія. Цей день – не просто дата в календарі, це символ невимовного болю та безмежної втрати.

В очах цих дітей, які вже ніколи не посміхнуться, не сяятимуть зірки, не зазвучить сміх, назавжди застиг біль і жах війни. Їхні обірвані мрії, сподівання та життя – це незагоєна рана на тілі нашого народу.

Сьогодні ми згадуємо тих, хто не мав шансу вирости, пізнати світ, відчути тепло родинного вогнища. Їхні маленькі серця перестали битися через жорстокість та безжальність ворога.

В цей скорботний день ми єднаємося в молитві за упокій душ загиблих дітей. Їхні світлі образи назавжди залишаться в наших серцях, а пам'ять про них буде вічною.

Нехай панує мир, за який ціною своїх життів заплатили маленькі янголята.

Світла пам'ять загиблим дітям!

Актуальні дані про жертв війни серед дітей, окремі персональні історії містяться на платформі «Діти війни», також через неї можна надіслати звернення.

Зроблено в Padlet

Коментарі