Загиблі герої Чернігівщини: Купрієнко Іван. Корнійчик Володимир.

Купрієнко Іван Миколайович народився 28 січня 1978 року в Чернігові. Навчався в школі № 11. В 1996 році закінчив Чернігівське училище внутрішніх справ МВС України. Працював на оперативних і керівних посадах УМВС України в Чернігівській області, служив в органах внутрішніх справ на посаді заступника начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. З 1999 по 2002 рік заочно навчався в Чернігівській політехніці на факультеті "бухоблік і аудит". 

В 2010 році вийшов на пенсію у званні підполковника за вислугою років. 

Із 2012 року працював у «Чернігівобленерго», у 2020-му очолив відділ охорони.  Згодом ухвалив рішення піти на військову службу.  У лютому 2022 року, коли російські окупанти оточили Чернігів, він долучився до військ територіальної оборони. У грудні 2022 року став командиром стрілкового відділення. Спершу виконував бойові задачі на території області. З лютого 2024 року виконував бойові завдання на Сході України в Луганській області.  

3 червня його життя трагічно обірвалося на Сіверському напрямку під Білогорівкою Луганської області. В автомобіль, у якому їхав Іван Купрієнко, влучив ворожий снаряд. У Івана Миколайовича залишилися тато, дружина та дві донечки.

Корнійчик Володимир Анатолійович народився 6 червня 1965 року в селі Переходівка Ніжинського району. У 1980 році закінчив Стодольську загальноосвітню школу, а в 1982 році - Ніжинське професійно-технічне училище № 18 за спеціальністю "токар". Працював завідувачем Переходівського будинку культури, слюсарем-інструментальником у КП "Чернігівське тролейбусне управління". Військовослужбовець 119 ОБрТрО. Ветеран війни в Афганістані. На третій день повномасштабного вторгнення приєднався до 119-ї окремої бригади територіальної оборони та став на оборону м. Чернігова.

Загинув 3 березня 2022 року  під час оборони м. Чернігова. Перебував у місцевій школі, коли туди прилетіла ворожа ракета. Похований 29 квітня 2022 року в Чернігові.

Коментарі