Загиблі герої Чернігівщини: Надточей Євген. Джулай Олексій. Мишко Микола

Надточей Євген Іванович народився 30 квітня 1991 року в Семенівському районі. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука. Згодом долучився до батальйону "Свобода", став кулеметником, пройшов виснажливу бойову кампанію на Бахмутському напрямку.

"Боєць був вправним і сміливим, готовим іти на допомогу друзям будь-якої миті. Побратими згадують його як безстрашного воїна та веселого, щирого друга. На нього завжди можна було покластися і бути впевненим – завдання буде виконане, а ворога знищено", - написав Іллєнко. Загинув 22 листопада 2023 року.

Чергова чорна звістка сколихнула Тупичівську громади. Сьогодні зустрічатимуть загиблого Героя з Тупичева Джулай Олексія Володимировича, 1974 року народження.

Воїн загинув 24 березня 2024 року біля Білогорівки, що на Луганщині. Але досі він вважався без вісті зниклим.





Мишко Микола Іванович Народився 02 травня 1979 року у селі Високе Борзнянського району. У 1994 році закінчив Височанську загальноосвітню школу і в тому ж році був прийнятий на роботу в тракторну бригаду КСП «Височанське». Призваний до Збройних Сил України весною 2014 році. Солдат,  водій автомобільного взводу підвозу боєприпасів роти матеріального забезпечення військової частини А-1815. Присвоєно звання старший солдат. 24 лютого 2022 року був мобілізований  до Збройних Сил України. Загинув 25 лютого 2022 року в районі на в’їзді в місто Чернігів зі сторони Гомельської траси. Похований 10 березня 2022 року у селі Високе.

Коментарі

Популярні публікації