Загиблі герої Чернігівщини: Левашов Андрій. Дзюба Віктор. Колос Віктор

Андрій Левашов родом з Бердянська. Середню освіту здобував у місцевій школі №1, а потім здобував військову спеціальність у Львові.

Під час повномасштабного вторгнення Андрій був сержантом у військовій частині 3057 третьої роти «АЗОВу».

4 травня 2024 року Андрій «Колдун» Левашов загинув в бою на Донецькому напрямку.



Віктор Дзюба народився 19 січня 1982 року в селі Рейментарівка. Закінчив Савинківську повну середню школу. Працював майстром лісу Холминського лісництва Корюківського держлісгоспу, де згадують його як працьовитого та відповідального. Учасник АТО.

З першого дня повномасштабної війни знову став на захист цілісності та незалежності нашої країни. Указом Президента України був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Загинув під час виконання бойового завдання 21 липня 2022 року. Похований у Холмах 23 липня 2022 року.

 Залишилися дружина та двоє дітей.

КОЛОС ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ народився 27 березня 1974 року в селі Горобіївка, Срібнянського району.  Трудову діяльність розпочав у 1991 році у Варвинському райагробуді. Потім працював токарем на Гнідинцівському газопереробному заводі. 

  Після строкової служби в армії працював слюсарем-ремонтником  на Гнідинцівському ГПЗ з 1994 по 1999 роки,  пізніше,  у «Нафтогазсервіс». З 2003 року працював слюсарем з ремонту технологічних установок механічного цеху  Гнідинцівського ГПЗ.

    З 2014 року брав участь у антитерористичній операції. 24 лютого 2022 був мобілізований до лав ЗСУ.  Службу проходив у званні солдата. Загинув 15 червня 2024 року на Донецькому напрямку. 

Похований в селищі Варва. 

Коментарі