Загиблі герої Чернігівщини: Сухацький Іван. Панькович Сергій. Кулик Ігор

Солдат Іван Сухацький народився 6 липня 2004 року в селі Шабалинів. У шкільні роки захоплювався футболом та волейболом. Закінчив дев'ять класів місцевої школи, потім вступив до Сосницького професійного аграрного ліцею та опанував спеціальність "тракториста-машиніста, слюсаря-водія".

В умовах повномасштабної війни брав участь в обороні України у складі ЗСУ. За успішне виконання бойових завдань його відзначили нагрудним знаком "Золотий хрест". Загинув 28 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з бійцем та поховали його в селі Шабалинів.

Солдат Сергій Панькович народився 21 березня 1983 року в селищі Парафіївка. Закінчив дев'ять класів школи, працював в ДП "Добробут".

В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ. Загинув 22 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися з бійцем та поховали його в селищі Парафіївка.

31 серпня 2024 року, виконуючи свій військовий обов’язок, трагічно загинув житель Новгорода-Сіверського Ігор Миколайович Кулик.

Ігор народився 26 березня 1978 року в Новгороді-Сіверському. Після закінчення Новгород-Сіверської загальноосвітньої школи №2 вступив до Слов’янського авіаційного технічного коледжу цивільної авіації. 

Без люблячого чоловіка та батька залишилися дружина та двоє синів.


Коментарі