Загиблі герої Чернігівщини: Кутузов Олександр. Тесленко Володимир. Лисенко Дмитро

Майор
 Олександр Кутузов народився 19 грудня 1978 року в Ніжині. Закінчив 11 класів місцевої середньої школи-гімназії №3, далі вступив у Харківський військовий університет. Після його закінчення продовжив військову службу.

В умовах повномасштабної війни боронив Україну від загарбників на сході держави. Загинув 31 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися із бійцем та поховали у Ніжині.

Солдат Володимир Тесленко народився 28 січня 1995 року в селі Заїзд. Навчався в місцевій школі І-ІІ ступенів, а також у Прилуцькій школі І-ІІІ ступенів №2. Далі вступив до гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Франка Прилуках на спеціальність "фізичне виховання".

Після коледжу навчання в Державному вищому закладі "Переяслав-Хмельницький педагогічний університет". Після завершення навчання працював за професією в Прилуцькій школі №12, також працював у Польщі.

В умовах повномасштабної війни став на захист Батьківщини.

Загинув 31 серпня 2024 року під час виконання завдання на одному з напрямків бойового зіткнення.

Попрощалися та поховали військового у рідному селі.

Лисенко Дмитро Олександрович ,народився 11 січня 1997 року в селі Ладинка Чернігівського району. У 2012 році закінчив Ладинську загальноосвітню школу. У 2022році долучився до Сил Оборони України. Солдат. Загинув 23 березня 2022року при обороні Чернігова. Похований 24 березня 2022 року в Чернігові .Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня  посмертно (Указ Президента України№416/2022).

Коментарі