Загиблі герої Чернігівщини: Сидоренко Олександр. Куц Віктор. Кожура Олег

Сержант Олександр Сидоренко народився 1 січня 1977 року у Чернігові. Навчався в місцевій школі №31, а після неї — у Чернігівському ПТУ №10.

Працював на різних посадах: столяром-плотником, помічником оператора АЗС, експедитором, транспортувальником, а також слюсарем по ремонту рухомого складу.

У 2014-му вперше став на захист України, брав участь в АТО.

З початку повномасштабної війни був у складі десантно-штурмового батальйону, боронив східний напрямок. Загинув 29 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна за допомогою ДНК-експертизи.

Попрощалися у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Солдат Віктор Куц народився 7 липня 1983 року в селі Мньов, Михайло-Коцюбинська громада. Закінчив Чернігівське ПТУ №18. Проживав та працював у селі Вихвостів.

Після початку повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Загинув 27 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися із бійцем та поховали у селі Вихвостів, Тупичівська громада.

Солдат Олег Кожура народився 2 квітня 1997 року в Києві. Навчався в Київській середньо-освітній школі №45. Далі вступив до Київського транспортно-технологічного коледжу, де здобув освіту спеціаліста експлуатації та ремонту підйомно- транспортних, будівельних і дорожніх машин. Після закінчення коледжу вступив до Національної Академії Управління і здобув кваліфікацію бакалавра за напрямом "маркетинг".

В умовах повномасштабної війни став на захист України, останнім часом боронив східний напрямок. Загинув 29 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися  із бійцем та поховали у Козельці.

Коментарі