Загиблі герої Чернігівщини: Дядечко Олександр. Оряп Євгеній. Кізім Андрій

Олександр Дядечко народився 22 серпня 1985 року у Чернігові. Навчався в місцевій школі №3. Після 8 класу вступив до Чернігівського вищого професійного училища №15 за напрямом "монтажник радіоелектронної апаратури та приладів". Строкову військову службу проходив у МВС, потім певний час працював у поліції.

В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України, воював у складі мотопіхотної бригади. Загинув 4 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у Чернігові.

Євгеній Оряп народився 10 липня 1976 року в селі Білошицька Слобода на Чернігівщині. З часом разом з родиною переїхав до Корюківки, де навчався у місцевій гімназії. Після навчання працював водієм навантажувача. Певний час проживав у Києві та працював на різних підприємствах. Останні роки разом з сім'єю проживав в селі Озереди на Корюківщині.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ долучився до захисту Батьківщини у складі механізованої бригади. Загинув 3 вересня 2024 під час виконання бойового завдання на східному напрямку. Попрощалися з бійцем та поховали Євгенія Оряпа у Корюківці.

Андрій Кізім народився 10 червня 1987 року у місті Прилуки. Навчався у місцевих школах №13 та №3. Після цього навчався в Прилуцькому професійному ліцеї за професією "Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автомобіля категорія "С"". Проходив строкову військову службу, далі уклав контракт та проходив службу у рідному місті. Після повернення до цивільного життя працював на комунальному підприємстві та в магазині.

В умовах повномасштабної війни став до лав ЗС України. Загинув 8 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку. Попрощалися та поховали у Прилуках.

Коментарі