Вбиті росією: Костирко Денис. Артюх Олександр. Грищенко Юрій

17 квітня 2024 року Денис Костирко, випускник Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці, загинув під час ракетного обстрілу м. Чернігова.

Хлопець був веселою та товариською людиною, вмів підтримати будь-яку розмову, з позитивом ставився до життя!
На жаль, його життя обірвалось!
Світла пам'ять
Щирі співчуття рідним та близьким.





22 квітня 2024 року у Чернігові прощались із 37-річним Олександром АРТЮХОМ. Після закінчення Городнянського ліцею (колишня школа-інтернат) навчався в Чернігівському педагогічному університеті на історичному факультеті. Потім була служба в армії, де він служив у морській піхоті. По закінченню служби жив і працював у Чернігові. А в 2013 році, одружившись, проживав в селищі Михайло-Коцюбинське Чернігівського району. Разом з дружиною виховували дев’ятирічну донечку – Софійку.

У лютому 2023 року Олександр пішов захищати країну від підступного ворога. Понад рік воював з окупантами на Куп’янському напрямку. За хоробрість і мужність його цінували побратими. Мав звання сержанта, неодноразово відзначався грамотами та іншими нагородами.

Юрій Грищенко загинув 17 квітня 2024 року від російського обстрілу Чернігова. Того ранку ворог атакував центральну частину міста ракетами. Юрій із другом Владиславом їхав на роботу до дружини, коли почався обстріл. Владислав тоді також загинув. Цей ракетний удар відібрав життя 18 людей. Юрієві Грищенку було 50 років. Родом із Чернігова. Працював керівником меблевого виробництва. Вільний час присвячував дружині і дітям. Обожнював риболовлю. Був працелюбним, чуйним.

«Він був дуже веселий, добрий, життєрадісний. Завжди допомагав людям, ніколи нікому не відмовляв, коли щось було потрібно. Мав багато друзів, знайомих, користувався повагою у колег», – розповіла дружина Ольга Постол. Поховали Юрія 19 квітня 2024 року у рідному Чернігові. У нього залишилися мати, дві сестри, дружина, донька і син.


Коментарі

Популярні публікації