Загиблі герої Чернігівщини: Ільченко Роман. Лаптій Андрій. Лисенко Олександр

Старший солдат Роман Ільченко народився 4 травня 1987 року в місті Мена Чернігівської області. Навчався в місцевій школі, протягом 2005-2006 років проходив строкову військову службу. Працював електромонтером розподільних мереж у Менському РЕМ. З часом там же працював на посадах майстра дільниці та старшого майстра дільниці.

Заочно закінчив Прилуцький агротехнічний коледж за спеціальністю "електроенергетика". Протягом 2020-2021 років працював енергетиком у ТОВ "Агроресурс-2006" у селі Киселівка.

У травні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України. Спочатку боронив Чернігівщину, а згодом вирушив захищати східні кордони держави.

Загинув 13 квітня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового у Мені.

Солдат Андрій Лаптій народився 6 червня 1977 року в місті Чернігів. Закінчив місцеву школу №4, а згодом — училище №3, опанувавши професію автослюсаря. Працював у пожежній частині, додатково опанував професію зварювальника та згодом працював за цим напрямком на підприємстві з виготовлення дверей.

У 2023 році долучився до лав Збройних Сил України. На посаді стрільця-помічника гранатометника механізованого відділення боронив Харківщину.

Загинув 16 березня 2024 року у бою на Харківщині.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Молодший лейтенант Олександр Лисенко народився 23 березня 1976 року в місті Чернігів. Закінчив місцеву школу №33, спочатку працював на заводі, а потім проходив строкову військову службу. Працював на Чернігівському пивзаводі на посаді майстер зміни пивоварного виробництва. У 2015 році почав навчатися у Національному університеті "Чернігівська Політехніка" за напрямом "Будівництво".

У перший день повномасштабної війни став на захист України, яку боронив на посаді командира стрілецького взводу.

Загинув 14 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Прощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Коментарі

Популярні публікації