Загиблі герої Чернігівщини: Фурс Володимир. Тіторов Юрій. Шибанов Дмитро

Сержант Володимир Фурс народився 21 березня 1985 року в місті Остер Чернігівської області. Закінчив Остерську гімназію, все життя присвятив військовій службі.

У 2003-2004 роках проходив строкову військову службу, після чого продовжив служити за контрактом.

У 2014 році брав участь в антитерористичній операції на Донеччині, згодом проходив військову службу у підрозділі ВСП та у складі бригади "Чорних Запорожців".

На початку повномасштабного вторгнення стояв на захисті Київщини, у 2023 році боронив східний напрямок, де отримав поранення. Нагороджений нагрудним знаком "Золотий хрест". Служив на посаді старшого оператора взводу РЕР.

Загинув 30 березня 2024 року у бою на Донеччині.

Солдат Юрій Тіторов народився 15 вересня 1982 року у селі Шиловичі Ічнянської громади. Закінчив СПТУ №37, опанував фах "тракториста сільгоспвиробництва". Проживав у селі Сваричівка.

Після початку повномасштабної війни боронив Україну на посаді навідника бойової машини танкового батальйону.

Загинув 28 березня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Харківщині.

Провели в останню путь та поховали в селі Сваричівка Чернігівської області.

Молодший сержант Дмитро Шибанов народився 2 червня 1997 року в Києві. У сім років з родиною переїхав до Чернігова. Навчався у школі № 34, потім закінчив Чернігівський промислово-економічний коледж. Згодом переїхав до Іспанії.

У 2022 році повернувся до України, аби стати до лав ЗСУ. Служив на посаді командира відділення одного з підрозділів спецпризначення. Разом з побратимами боронив Донеччину, де і загинув 30 березня 2024 року.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Коментарі

Популярні публікації