Загиблі герої Чернігівщини: Хромеєв Сергій. Салтан Олег. Хімій Олександр

Сергій Хромеєв народився 21 квітня 1973 в селі Калиновиця Варвинського району. Отримав середню освіту та у 1991 році потрапив на строкову військову службу до Збройних Сил України.

До повномасштабного ворожого вторгнення Сергій працював бурильником цеху капітального і підземного ремонту свердловин Укрнафтабуріння, а у червні цього року долучився до оборонців України, потрапивши до складу військової частини А4569 на посаду радіотелеграфіста польового вузла зв'язку.

20 листопада 2022 року під час мінометного обстрілу поблизу села Кліщіївка на Донеччині Сергій Хромеєв загинув. Поховали його на кладовищі малої батьківщини.

Солдат Олег Салтан народився 26 вересня 1967 року в селі Жовтневе (нині Покровське) на Менщині. Трудовий шлях розпочав у рідному селі на посаді водія механізатора, потім працював у пожежній частині, займався фермерським господарством.

З першого дня війни добровольцем став до лав захисників України. Спочатку у складі сил територіальної оборони захищав Чернігів. Згодом давав відсіч російським військовим на Сході України на посаді гранатометника стрілецької роти.

Загинув 11 квітня 2024 року у бою на Луганщині.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Сержант Олександр Хімій народився 11 жовтня 1967 року в місті Чернігів. Навчався у середній школі міста Бобровиця. Вищу технічну освіту здобував у Київському інституті інженерів цивільної авіації.

У 1986 році проходив строкову військову службу. Після строкової служби працював на підприємствах, останнім часом займався у сфері інформаційних комп’ютерних технологій, надавав послуги з ремонту комп’ютерної техніки.

У березні 2023 року долучився до лав ЗСУ, боронив Україну на посаді стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону.

Загинув 10 квітня 2024 року у бою на Харківщині.

Попрощалися та поховали військового у Бобровиці.

Коментарі

Популярні публікації