Загиблі герої Чернігівщини: Порва Вячеслав. Новік Богдан. Чигрин Микола

Молодший сержант Вячеслав Порва народився 16 травня 2002 року в селі Радомка Чернігівської області. Згодом родина переїхала до міста Семенівка. Там закінчив місцеву школу №1, у 2020 році розпочав проходження строкової військової служби.

У 2021 році уклав контракт та продовжив боронити Батьківщину у лавах ЗСУ.

Загинув 7 квітня 2024 року у бою на Донеччині. Попрощалися та поховали Вячеслава Порву у Семенівці.

Богдан Новік народився 1 грудня 1995 року в Ніжині. Закінчив школу №9, після навчався у Київському університеті харчової промисловості.

Мріяв стати військовим. У 2018 році проходив строкову військову службу. Згодом підписав контракт та став на захист України.

Планував після війни вступити до військового вищого навчального закладу для підвищення кваліфікації, хотів стати пілотом. Після початку повномасштабного вторгнення РФ обороняв Чернігівщину, а згодом брав участь у боях на Донецькому та Харківському напрямках. Служив захисник у 30-й механізованій бригаді.

Загинув 4 квітня 2024 року у селі Синьківка Харківської області під час виконання бойових дій.. Провели бійця  в останній путь та поховали у Ніжині на Алеї Героїв.

Солдат Микола Чигрин народився 26 квітня 1980 року в Бахмачі на Чернігівщині. Закінчив місцеву школу № 3. Трудовий шлях розпочав у 15 років, працював на місцевому сільгосппідприємстві. Останнім часом працював у СТОВ "Прогрес".

Минулого року долучився до лав Збройних Сил України. Служив на посаді командира саперно-інженерного відділення. Загинув 7 квітня 2024 року у бою на Донеччині. Провели в останній путь та поховали бійця у Бахмачі.

Коментарі

Популярні публікації