Загиблі герої Чернігівщини: Мусабеков Андрій. Ткаченко Максим. Чепурний Ігор

МУСАБЕКОВ Андрій Булатович народився 8 грудня 1984 року в місті Ніжині Чернігівської області. 2002 року закінчив Ніжинську середню школу № 10. 2006 року здобув вищу освіту в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, навчався на фізико-математичному факультеті, спеціальність «Математика та фізика». З першого дня повномасштабного вторгнення добровільно мобілізувався до лав ЗСУ.

   30 грудня 2022 року загинув на Донеччині під час бойового завдання. У Андрія залишилася мати та кохана дівчина.

   Нехай світла пам’ять про Андрія назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. Героям слава!

ТКАЧЕНКО Максим Сергійович народився Максим 12 серпня 2000 р. Уродженець міста Конотоп Сумської області. Після закінчення школи 2022 року вступив до Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Для навчання обрав кафедру загальної та практичної психології факультету «Педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв». Спеціальність «Психологія».

 Максим Ткаченко був учасником бойових дій починаючи з 2020 року. Загинув 19 січня 2023 році у Луганській області під час виконання бойового завдання. Йому було лише 22 роки...

 Він був світлим, талановитим, перспективним, сповненим планів на майбутнє...

 

Чепурний Ігор Олександрович народився 31 липня 1978 року в м. Конотопі Сумської області. Після закінчення Конотопської середньої загальноосвітньої школи № 5 вступив до Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, який закінчив у 2001 році, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти . Історія та народознавство» здобув кваліфікацію вчителя історії та народознавства. За час навчання зарекомендував себе як людина стійкої життєвої позиції, вимогливий до себе і свого оточення. Тому не дивно, що Ігор з перших днів війни, став на захист України від російського агресора.

 Старший солдат Чепурний Ігор Олександрович помер 25 вересня 2023 року в місці розташування військового підрозділу в районі населенного пункту Преображенка Запорізької області, через ураження осколками отримав поранення несумісні з життям.



Коментарі

Популярні публікації