Загиблі герої Чернігівщини: Максимович Олексій. Кравченко Костянтин. Кислиця Антон

Олексій Максимович народився  28 березня 1987 народився в місті Києві. Однак виріс у селі Дебреве колишнього Носівського району. Став кухарем за фахом.

Обіймав різні посади, а у 2015 році добровольцем пішов в ЗСУ, брав участь в антитерористичній операції. Пізніше повернувся до цивільного життя, та взяв в руки зброю знову, коли розпочалось повномасштабне вторгнення.

Служив матросом морської піхоти у підрозділі військової частини А3821. 8 червня  2023 року під час виконання бойового завдання Олексій Максимович загинув від отриманих поранень між населеними пунктами Вереміївка та Велика Новосілка Волноваського району Донецької області.

Поховали загиблого на малій Батьківщині. Попрощатися із захисником зібралися його земляки колонами шани по всьому маршруту руху поховальної процесії.

Старший солдат Костянтин Кравченко народився 7 червня 1987 року в місті Городня Чернігівської області. Закінчив Чернігівське ВПУ № 15.

З 2006 по 2007 роки проходив строкову військову службу на посаді водія. У квітні 2022 року долучився до лав ЗС України. Служив на посаді командира відділення - командира машини розвідувальної роти.

Загинув 23 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Провели в останню путь та поховали військового у Городні.

Старший солдат Антон Кислиця народився 6 грудня 1993 року в селі Гусавка Чернігівської області.

У 2012 році проходив строкову військову службу, після чого повернувся до цивільного життя.

З 2019 року боронив Україну в лавах Збройних Сил України. Після початку повномасштабної війни продовжив служити на посаді механіка-водія танкового взводу. Протягом служби був нагороджений почесним нагрудним знаком командувача Сухопутних військ Збройних Сил України "За службу", відзнакою Командувача обʼєднаних сил "Козацький Хрест" ІІІ ступеня та медаллю "Операція Об'єднаних сил. За звитягу та вірність".

Загинув 14 травня 2022 року у бою на Запорізькому напрямку. За результатами ДНК-експертизи встановили особу Антона.

Провели в останню путь та поховали військового в рідному селі.


Коментарі

Популярні публікації