Загиблі герої Чернігівщини: Деркач Владислав. Голенко Владислав. Сінча Олексій

Солдат Владислав Деркач народився 19 серпня 1998 року в селі Адамівка, Борзнянська громада. Закінчив Прачівську загальноосвітню школу, далі вступив до Київського вищого професійного училища харчових технологій, де опанував фах слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів. Працював у супермаркеті «АТБ» у Києві.

У 2019 році проходив строкову військову службу, потім знову повернувся на попереднє місце роботи. У березні цього року став на захист України у складі одного з підрозділів військової частини А7187 на посаду стрільця-санітара.

Загинув 24 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном та поховали його на малій батьківщині.

Голенко Владислав Олександрович народився 28 серпня 1999 в селі Плоске Носівського району. Долучився до Сил Оборони України. Солдат 5-ї штурмової бригади. Загину 26 серпня 2023 року біля Бахмута Донецької області. Похований 31 серпня 2023 року в Броварах Київської області. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно) та медаллю "За звитягу".








Сінча Олексій Віталійович народився 29 серпня 1993 року в Бобровиці. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 48-го окремого стрілецького батальйону. П
ройшов півтора року запеклих боїв, був нагороджений нагрудним знаком «Золотий хрест». Загинув 3 жовтня 2023 року біля села Солодке Донецької області, напередодні Дня народження улюбленої донечки.
«Він так чекав цього свята, мав прийти у відпустку», — розповідає дружина Тетяна. Її чоловікові було 30, він був веселим і товариським. Пережити нестерпну втрату їй допомагають рідні і друзі. І вона каже, що важливо, спілкуватися родинами загиблих Героїв — між ними є особливе розуміння. Донецької області. Похований у Києві.


Коментарі