Скорботні жнива війни: Дусь Олександр. Покормяхо Олександр. Авраменко Віталій

23 серпня 2024 року в Бобровиці попрощалася із своїм земляком, воїном-Героєм, сержантом Дусем Олександром Миколайовичем.

Впродовж двох років він захищав Батьківщину від російського ворога. Командування частини, в якій Олександр Миколайович проходив військову службу, відмітило наявність у нього лідерських якостей, вміння знаходити правильні рішення у складних ситуаціях, уміле керування особовим складом та неабиякі організаторські здібності.

Олександру Дусю присвоїли військове звання сержанта та призначили на посаду командира взводу. Під час проходження служби Олександр Миколайович неодноразово був відзначений грамотами та подяками за старанність, професіоналізм, сумлінне виконання бойових завдань. Отримав статус учасника бойових дій.

У складі своєї бригади Олександр Дусь брав безпосередню учать у бойових діях по захисту Батьківщини, виконуючи складні завдання, ризикуючи власним життям. Олександр Миколайович був патріотом своєї Батьківщини, і воював за те, щоб Україна була незалежною та цілісною державою. На жаль, перебуваючи вдома у відпустці, Олександр Дусь трагічно загинув.

У селі Солонівка Городнянської громади провели в останню путь захисника Олександра Покормяхо, який трагічно загинув, перебуваючи у відпустці. Військовий загинув 24 серпня 2024 року, в День Незалежності України. Сьогодні рідні та односельці попрощалися з військовим та провели в останню путь. Поховали воїна на місцевому кладовищі.









Авраменко Віталій Юрійович народився 27 серпня 1988 року в Ніжині. Закінчив  Ніжинську гімназію № 9 та Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтва імені Марії Заньковецької. Працював на будівництві. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Помер 13 липня 2023 року. Похований 15 липня 2023 року в Ніжині.

Коментарі