Загиблі герої Чернігівщини: Пойда Андрій. Нестеренко Роман. Нестеренко Владислав

Солдат Андрій Пойда народився 8 грудня 2001 року в селищі Гончарівське. В дитинстві з родиною переїхав до села Ковпита Чернігівського району.

Після закінчення школи у 2019 році влаштувався на роботу. У 2023 році долучився до ЗСУ. Боронив Батьківщину у складі окремої механізованої бригади.

Загинув 18 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з бійцем у Чернігові, поховали його на кладовищі села Ковпита.

Солдат Роман Нестеренко народився 30 серпня 1989 року в селі Вільне Коропської громади на Чернігівщині.

З першого дня повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Боронив Чернігівщину, також пройшов навчання у Великій Британії. Далі Роман служив на Сході.

Загинув 27 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим та поховали його на кладовищі Коропа.

Солдат Владислав Нестеренко народився 14 липня 1996 року у Чернігові. Закінчив місцеву школу №23, далі протягом трьох років навчався у будівельному ліцеї, де опанував спеціальність газозварювальника. Захоплювався автомобілями та їх ремонтом, займався важкою атлетикою. Брав участь у міських та обласних змаганнях, неодноразово займав призові місця. Певний час працював в охороні та на СТО.

Під час активних бойових дій на Чернігівщині, будинок Владислава та його родини був повністю знищений росіянами. Через певний час чоловік пішов служити в лави ЗСУ.

Владислав служив на кордоні з Росією, потім разом з побратимами вирушив захищати Донеччину.

Загинув 9 червня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині. Протягом цього часу вважався зниклим безвісти. Встановити особу воїна вдалося за ДНК-експертизою.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Коментарі