Загиблі герої Чернігівщини: Троценко Олександр. Мусієнко Вадим. Гупало Сергій

Олександр Троценко народився 23 жовтня 1975 року в селищі Дмитрівка на Чернігівщині. Закінчив місцеву школу. Після її закінчення проходив строкову військову службу. У 2014 році долучився до лав ЗСУ. Боронив Україну в зоні АТО. Повернувшись додому тривалий час працював на Дмитрівському зернопереробному підприємстві.

В умовах повномасштабного вторгнення вкотре долучився до лав ЗСУ та став на захист Батьківщини. 16 липня 2024 року Олександр Троценко загинув. Поховали його на малій батьківщині у селищі Дмитрівка.

Вадим Мусієнко народився 29 березня 1978 року в селищі Парафіївка Чернігівської області. У 1995 році закінчив школу. Опанував професію токаря холодної обробки металу. Працював в охоронній галузі.

В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ та став на захист Батьківщини. Був старшим оператором роти ПТРК (Протитанкового ракетного комплексу). 22 липня 2024 року Вадим Мусієнко загинув. Поховали його на малій батьківщині у селищі Парафіївка.

Гупало Сергій Володимирович народився 25 липня 1972 року в Чернігові. Закінчив Чернігівську загальноосвітню школу № 13 та професійно-технічне училище за спеціальністю "електрик". Працював за кордоном водієм-далекобійником. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Солдат 119-ї окремої бригади територіальної оборони. Загинув 3 березня 2022 року при обороні Чернігова. Похований 6 травня 2022 року в Чернігові.

Коментарі