Загиблі герої Чернігівщини: Гурин Олексій. Щевкун Ярослав. Климуха Володимир

Солдат Олексій Гурин народився 29 березня 1999 року в селі Кладьківка Чернігівської області. Після закінчення місцевої школи навчався у Ніжинському обласному педагогічному ліцеї за фахом "Математика". Пізніше навчався на фізико-математичному факультеті Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г Шевченка. Згодом працював у Києві. В умовах повномасштабної війни долучився до лав Збройних Сил України. 20 липня 2024 року під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку Олексій загинув. Провели в останній путь та поховали бійця у Кладьківці.

Ярослав Щевкун народився 23 серпня 1995 року у Чернігові. Навчався у школі №20. Займався футболом, мав нагороди за участь у змаганнях. Після закінчення школи продовжив навчання в профтехучилищі №18. В лютому 2022 року став на захист України. Був командиром відділення кулеметного взводу. Загинув боєць 16 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Провели в останню путь та поховали Ярослава Щевкуна у Чернігові.

Володимир Климуха народився 6 серпня 1980 року. Після закінчення школи навчався у Ладанському професійному училищі за спеціальністю "столяр". Проходив строкову військову службу. Після служби працював охоронником в аграрному підприємстві "Кернел". В умовах повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Проходив службу на посаді стрільця-санітара взводу морської піхоти. Попрощалися та поховали Володимира Климуху у селі Мільки.


Коментарі