Загиблі герої Чернігівщини: Лисенко Олександр. Ярмак Анатолій. Дукач Станіслав

На Харківському напрямку у віці 44 роки трагічно загинув капітан Збройних Сил України Олександр Володимирович ЛИСЕНКО.  Народився у місті Корюківка, що на Чернігівщині. Після закінчення загальноосвітньої школи №1, у 1995 році вступив до Національного аграрного університету (нині НУБіП України). Закінчив факультет землевпорядкування у 2000 році. Мешканець міста Буча, із початком війни став на захист України. Герой був відзначений Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним – нагороджений почесним нагрудним знаком «Сталевий Хрест» за заслуги перед Україною.

Без батька залишилися дружина Тетяна та двоє дітей. 

Ярмак Анатолій Степанович народився 14 серпня 1972 року в селі Плиски Борзнянського району. Закінчив Каховську вечірню школу та професійно-технічне училище. Працював слюсарем у ПОСП "Веселий Кут-III". У 2023 році долучився до Сил Оборони України. Солдат. Загинув 17 березня 2023 року. Похований 9 серпня 2023 року в селі Кобзарці Миколаївської області.








Дукач Станіслав Дмитрович народився 14 серпня 1975 року в селі Маличина Гребля Борзнянського району. Закінчив Височанський ліцей та Борзнянський фаховий аграрний коледж за спеціальністю "Агрономія". Працював на будівництві. У 2023 році долучився до Сил Оборони України. Молодший сержант. Загинув 6 вересня 2023 року біля селища Новодонецьк Донецької Області. Похований 28 вересня 20234 року в Тетіїві Київської області. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Коментарі