Загиблі герої Чернігівщини: Дерюга Олександр. Кошель Ігор. Яковлев Руслан

Молодший сержант Олександр Дерюга народився 19 квітня 1983 року в місті Мари (Туркменістан). У 1998 році переїхав в Україну, де здобув середню освіту у місті Чернігів — школа №10. Навчався у вищому професійному училищі №15, опанував професію монтажника радіоелектронної апаратури та приладів.

Проходив строкову військову службу, потім працював покрівельником в ТОВ АТП "Вантранс". Згодом працював за кордоном далекобійником.

З початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся в Україну.

Загинув 23 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися з військовим у Чернігові, поховали на кладовищі "Яцево".

Старший солдат Ігор Кошель народився 4 жовтня 1971 року в місті Носівка Чернігівської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі №2 в місті Бобровиця, згодом — в професійно-технічному училищі, де опанував професію верстатника.

Проходив строкову військову службу. Після звільнення працював на різних посадах на підприємствах Чернігівської та Київської областей. Останнє місце роботи – охоронець ТОВ "Земля і Воля" в місті Бобровиця.

У липні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України. Служив на посаді механіка-водія танкового взводу. Брав участь в обороні напрямків Донеччини.

Загинув 10 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися та поховали військового в місті Бобровиця.

28 червня 2023 року на позиціях поблизу міста Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області від ворожого артилерійського обстрілу загинув старший стрілець десантно-штурмового взводу військової частини, солдат Яковлєв Руслан Артурович.

Руслан народився 28 серпня 1996 року у місті Козелець Чернігівської області. Середню освіту здобув у місті Прилуки. Працював при церкві. Проте, свідомо пішов захищати свою країну від навали ворога.

У чоловіка залишилися матір, брати та сестра. 

Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).



Коментарі