Скорботні жнива війни: Голуб Сергій. Євфіменко Михайло

Голуб Сергій Миколайович народився 13 серпня 1982 року в селі Рябухи. Закінчив школу у рідному селі, старші класи - у сусідній, на той час Червоноплугатарській школі. Потім вступив до Роменського технікуму механізації. У період навчання проходив військову службу в Збройних Силах України, повернувшись, закінчив навчання у технікумі та став працювати водієм у Ніжинському МНС. Пізніше працював на будівництві в м. Київ, згодом  - на різних роботах у Польщі, Чехії, Угорщині.

У 2015 році одружився, проживав із сім’єю в с. Рябухи, на початку повномасштабної війни жив у Липовому та працював водієм у ТОВ «Горизонт».

Влітку 2022 року призваний по мобілізації до Збройних Сил України. Деякий час служив у військовій частині в м. Чернігів з часом - на Бахмутському напрямку, Донецької області. Мав військове звання – сержант, був командиром відділення зенітно-кулеметної роти. У боях отримав контузію, пройшовши лікування і знову повернувся на службу.                                                                             

Його молоде життя трагічно обірвалося під час перебування на ротації 6 січня 2023 року. 

Похоронили воїна у селі Рябухи, Прилуцького району, Чернігівської області.

Євфіменко Михайло Григорович народився 15 серпня 1967 року в селі Кинашівка Борзнянського району. Закінчив Кинашівську та Борзнянську загальноосвітні школи. Працював робітником у Прачівській загальноосвітній школі, водієм у сільськогосподарських господарствах. У 2022 році долучився до Сил Оборони України. Помер 30 жовтня 2023 року. Похований 2 листопада 2023 року у селі Прачі Борзнянської громади Ніжинського району

Коментарі