Загиблі герої Чернігівщини: Славін Олександр. Гуль Володимир. Агапченко Олександр

Солдат Олександр Славін народився 9 лютого 1978 року в Орлівці на Чернігівщині. Після закінчення Орлівської школи навчався у Чернігівському державному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка.

Певний час працював у Києві, потім — у Чернігові, де і жив з родиною. В умовах повномасштабного російського вторгнення боронив Україну у лавах ЗСУ. Службу ніс на посаді гранатометника.

Загинув 19 липня 2024 року у бою на Луганщині.

Попрощалися з Олександром Славіним в селі Орлівка. Поховали на місцевому кладовищі.

Гуль Володимир Петрович народився 26 липня 1978 року в селі Медведівка Семенівського району. У 1993 році закінчив Медведівську загальноосвітню школу, а згодом - Семенівську загальноосвітню школу № 1. Працював у відділі освіти Семенівської міської ради. У 2022 році до Сил Оборони України. Сержант 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого. Загинув 13 травня 2023 року біля села Мхи Новгород-Сіверського району. Похований 17 травня в Семенівці Новгород-Сіверського району. Нагороджений медаллю "Захиснику Вітчизни" (посмертно).

Солдат Олександр Агапченко народився 27 лютого 1991 року в смт Макошине Менського району у багатодітній родині.  Невдовзі родина переїхала до міств Щорс (Сновськ), де Олександр здобув середню освіту. Закінчив місцеву гімназію 2009 року. Згодом родина повернулася до Макошиного. У 2009-2010 роках навчався у Щорському професійно-технічному закладі, зараз - Сновський вищий професійний ліцей лісового господарства. з 5 жовтня 2010 року призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. З листопада 2011 року працював молодшим інспектором відділу охорони Менської виправної колонії 91 у Макошиному. 2015 року одружився, мав 3-х дітей. Олександр був люблячим чоловіком, турботливим батьком, дбайливим господарем. З січня 2023 року пішов служити за контрактом до ЗСУ. Захищав Батьківщину у званні солдата на посаді гранатометника відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А1624. Загинув на полі бою 24 липня 2024 року в районі населеного пункту Старомлинівка – Урожайне Волноваського району Донецької області.


Коментарі