Загиблі герої Чернігівщини: Кукса Григорій. Бушиленко Віталій. Буга Олександр

У Пісках-Радьківських попрощалися з 38-річним військовим Григорієм Куксою. Він був майстром спорту з паверліфтингу.

Григорій народився на Чернігівщині, значну частину свого життя прожив у Донецькій області, а останні роки мешкав у селі Піски-Радьківські Борівської громади.

"Восени 2022 року пішов добровольцем до лав ЗСУ, щоб стати на захист Батьківщини. В боях під Бахмутом отримав поранення і контузію. Помер в лікарні Дніпра 11 березня", — йдеться у повідомленні.

Військового поховали у селі Піски-Радьківські.

Солдат Віталій Бушиленко народився 9 січня 1997 року в місті Києві.

У 2012 році закінчив Броварську загальноосвітню школу І-III ступенів №9 та отримав базову загальну середню освіту. З дитинства любив футбол, грав в аматорських командах міст Бровари та Києва, був воротарем. Мріяв про футбольну команду, планував закінчити університет фізкультури, щоб тренувати професійно дітей. Працював в забезпеченні киян сільськогосподарською продукцією.

У 2019 році започаткував власне підприємство. Будував плани на власне сільськогосподарське виробництво. В умовах повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗСУ.

Виконував бойові завдання на посаді стрільця-помічника гранатометника штурмової роти.

Загинув 8 липня 2024 року на Запорізькому напрямку. Провели в останній путь та поховали військового 22 липня 2024 року в селі Бригінці Чернігівської області.

Старший солдат Олександр Буга народився 21 липня 1982 року в Чернігові. У 1999 році закінчив ЗОШ №7 та вступив до Чернігівського педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, який закінчив у 2004 році. Працював у різних галузях.

З 2014 року був волонтером, а згодом став на захист України. З 24 лютого 2022 року боронив рідне місто. Згодом — інші напрямки України.

12 липня 2024 року Олександр загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Провели в останній путь та поховали військового 22 липня 2024 року у Чернігові.


Коментарі