Загиблі герої Чернігівщини: Прохоренко Володимир. Мельник Дмитро. Колєнченко Ігор

Старший солдат Володимир Прохоренко народився 8 лютого 1974 року, проживав у селі Анисів, що в Чернігівському районі. Після закінчення Ніжинського аграрного технікуму працював у колгоспі імені Герасименка, що в Анисові.

У 1994 році був призваний на військову службу. Після демобілізації продовжив службу в МВС, був на посаді сержанта патрульної поліції в Чернігові. Згодом звільнився з МВС та повернувся до роботи аграрієм.

Початок повномасштабного вторгнення Володимир зустрів вдома, разом з родиною. Відразу долучився до лав ЗСУ. Був старшим водієм-радіотелефоністом стрілецького відділення. Брав активну участь у боях за Чернігів, Новоселівку, Яцево та ЗАЗ.

2 липня 2024 року під час виконання бойового завдання загинув на Луганщині.

Попрощалися та поховали Володимира в Анисові.

Солдат Дмитро Мельник народився 12 жовтня 1977 року у місті Тольятті Самарської області. У 1987 році переїхав жити в Україну.

У 1993 році закінчив 9 класів Малинівської школи, що у Чернігівському районі.

З 1993-го по 1996 рік навчався у Замглайському ПТУ №12, де отримав спеціальність "Тракторист". Відкрив свою справу. Після повномасштабного вторгнення долучився до лав Збройних сил України.

12 січня 2024 року Дмитро загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали в селі Довгуни Чернігівської області.

Ігор Колєнченко народився 3 лютого 1974 року.

У 2023 році долучився до лав оборонців рідної землі. Був командиром стрілецького відділення стрілецької роти. 12 липня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу міста Торецьк Донецької області, життя військового трагічно обірвалося.

У воїна залишилась дружина, донька і син.

Попрощаються з захисником 21 липня, у рідному селищі.

Коментарі