Загиблі герої Чернігівщини: Сінільний Олександр. Проха Ігор. Радченко Василь. Беспалов Олексій

Старший солдат Олександр Сінільний народився 14 березня 1981 року в місті Прилуки. Навчався у загальноосвітній школі №10. Після шкільного навчання здобував освіту за спеціальністю "Монтажник санітарно-технічних систем. Електрогазозварник".

Після навчання проходив строкову військову службу. Працював на різних підприємствах міста.

З 2016 року уклав контракт та долучився до лав ЗСУ, брав участь в АТО на Сході.

Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника аеромобільного відділення військової частини.

Загинув 25 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Попрощалися та поховали військового у Прилуках.

Солдат Ігор Проха народився 26 лютого 1999 року у Володьковій Дівиці. Навчався у місцевій школі, професійну освіту здобував у Ніжині. Отримавши фах газозварювальника, працював на одному з підприємств районного центру.

Якби не проблеми із здоров'ям, Ігор став би на захист України в лютому 2022 року. Довелося трохи підлікуватись, щоб вже за кілька місяців долучитися до лав Збройних Сил і нищити ворога.

Залишаючись вірним присязі, даній на вірність українському народові, він до останнього виборював мир і незалежність рідної країни. В одному із бойових зіткнень отримав тяжке поранення. Солдат був доставлений у лікарню ім.Мечникова в Дніпрі. Лікарі боролися, як могли. Але дива, на жаль, не сталося. 2 липня Ігор помер.

Радченко Василь Володимирович народився 1999 року. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов служити до Збройних Сил України. Стрілець - снайпер, солдат РАДЧЕНКО Василь Володимирович загинув під час виконання службових обов'язків внаслідок штурмових дій противника біля населеного пункту Новоолександрівка Покровського району Донецької області 26 червня 2024 року.





У Деснянській громаді повідомили трагічну новину. Боронячи нашу країну від російських загарбників, на фронті загинув випускник Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (історико-юридичний факультет) – Олексій Володимирович Беспалов.

Невимовний біль від утрати Героя, щирі співчуття родині та близьким Олексія.

Коментарі