Загиблі герої Чернігівщини: Литвяк Юрій. Буренко Ігор. Кубрак Валентин

Трагічна звістка - загинув Литвяк Юрій Іванович. Тривалий час працював дільничним у громаді. Після звільнення почав працювати на будівництві. Був відкритим і надійним другом, завжди готовим прийти на допомогу. Товариський, порядний, працьовитий, розсудливий, завжди мав свою точку зору.

У 2024 році мобілізований до лав Збройних сил України, призначений гранатометником. Нажаль, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну в районі населеного пункту Макіївка Луганської області загинув 10 липня 2024 року.

Старший солдат Ігор Буренко народився 25 травня 1990 року.

В умовах повномасштабної війни та долучився до лав Збройних Сил України та став на захист Батьківщини. Стрілець-помічник гранатометника аеромобільної роти.

Загинув 30 червня 2024 року, боронячи Харківський напрямок. Попрощалися та поховали воїна в селі Рожнівка Ічнянської громади.

Солдат Валентин Кубрак народився 15 листопада 1985 року в місті Пирятин Полтавської області. У 2003 -2005 роках проходив строкову військову службу.

В умовах повномасштабної війни долучився до лав Збройних Сил України та став на захист Батьківщини. Водій-радіотелефоніст стрілецької роти. 

Загинув 09 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали воїна в місті Ічня.

Коментарі